Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών

Η Rescue Training International παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας.

Τα προγράμματα της RTI είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να απευθύνονται σε ιδιώτες, εργαζομένους επιχειρήσεων, επαγγελματίες υγείας κ.α, χορηγώντας αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

 • Πρώτες Βοήθειες

  Μαθήματα πρώτων βοηθειών για κάθε ενδιαφερόμενο. Εφαρμογή σε καθημερινά ατυχήματα, από μικρά τραύματα έως και μια καρδιακή ανακοπή.

 • Ειδικές Πρώτες Βοήθειες

  Εκπαίδευση ειδικού περιεχομένου κατάλληλη για σώματα ασφαλείας, εταιρείες φύλαξης, στρατιωτικές ομάδες κλπ.

 • Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία

  Εγκεκριμένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, προσαρμοσμένη στο εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα παρέχεται σε εργαζομένους εταιρειών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία και την υπόλοιπη Ευρώπη καθώς είναι σύμφωνη με τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές Νομοθεσίες.

 • Καταδυτικές Πρώτες Βοήθειες

  Πρώτες Βοήθειες σχετικές με την αυτόνομη κατάδυση και με το υγρό στοιχείο. Απαραίτητη εκπαίδευση για ειδικότητες όπως αυτοδύτες, ναυαγοσώστες, προπονητές κολύμβησης κλπ.

 • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Πρώτων Βοηθειών

  Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε ως εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών. Αποκτήστε διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα, δικαίωμα χρήσης ήδη σχεδιασμένου εκπαιδευτικού υλικού και το δικαίωμα διδασκαλίας των πρώτων βοηθειών σε διεθνές επίπεδο!

Σεμινάρια - Προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις

Η RTI πραγματοποιεί προγραμματισμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε ένα πλήθος προγραμμάτων ακόμη και στο χώρο των ενδιαφερόμενων οποιαδήποτε ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης.